CDPLAK.COM güvenilir mi? CDPLAK.COM'dan alışveriş yapılır mı?  Moya Plak güvenilir mi? sorularınızın cevabı aslında çok net belli:

EVET GÜVENİLİR, EVET GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ!

Bunu nasıl mı biliyoruz? Tabii ki gene siz müzikseverlerin on binlerce siparişe dayanarak bizler için yaptığı yorum ve değerlendirmelerden.


Moya Plak, 2018 yılı Ocak ayından beri faaliyet gösteren ve yüksek müşteri memnuniyeti ile piyasada öne çıkan resmi bir firmadır ve Moya Plak kuruluşu olan CDPLAK.COM internet sitemiz de 2019 Mayıs ayından beri, müzik severleri arayıp bulamadıkları albümlerle buluşturmaktadır. Ürünlerimiz %100 orijinaldir ve ilgili firmaların Türkiye resmi distribütörlerinden ve diğer resmi satıcılarından gelmektedir.  Bugüne kadar on binden fazla siparişi sorunsuz bir şekilde müşterilerimize ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


Moya Plak, CDPLAK.COM sanal mağazası dışında İstanbul'un merkezi Beşiktaş'ta fiziki olarak gezip görebileceğiniz bir mağaza ile de sizlere hizmet sunmaktadır. Mağazamız ve firmamız, Google'da 76 yorumdan 4,8 puan ortalama puan alarak İstanbul'un en beğenilen plakçıları arasında yer almaktadır. 



Firmamız ulusal ve uluslararası farklı birçok platformda da müşterilerimiz tarafından takip edilmektedir. Hizmet kalitemiz, Trendyol'da, Ebay ve Discogs'da yüzlerce siparişten %100 olumlu yorum olarak kanıtlanmıştır. Moya ve CDPLAK müşteri memnuniyeti ile tanışmanız ve ailemize katılmanız için sizlerden sadece bir telefon, bir tıklama ve bir mağaza ziyareti uzağınızdayız.