Farklı ve dinamik yapısıyla beğenilen sanal mağazamız CDPLAK.COM'u, sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve kullanıcı deneyimini daha da iyileştirebilmek için yeniledik. Artık CDPLAK.COM daha sade tasarımı ve daha hızlı altyapısıyla karşınızda.

Peki Sitemizde Yeni Ne Var?

Sitemizin renkleri ve tasarımındaki sadeleştirme ile beraber en büyük değişikliklerden biri menü yapısında oldu. Artık sitemizdeki bütün kategorilere tek bir menüden ulaşabiliyorsunuz. Farklı türlerdeki plak, CD, kaset, DVD ve Blu-ray formatındaki ürünler yanında artık film-dizi ve müzik figürleri de sitemizde yer alıyor. Yakında bu ürünlerin yanına pikap kategorisini de eklemek için çalışıyoruz.



Menümüzdeki bir diğer yenilik ve önemli başlık da ÖZEL ÜRÜNLER. Türe göre bir sınıflandırma yanında aranılan özelliklere göre koleksiyon ve müzik severlerin istedikleri ürünlere ulaşmalarını kolaylaştıracak bu bölümü oluşturduk. Bu başlık altında renkli, resimli, audiophile (odyofil) ve özel basım (exclusive) plaklar yanında kutulu (box set) plak ve CD'ler yer alıyor. Bu özel ürünlerin sınıflandırması ve bu kategorilere yönlendirilmesi devam etmektedir. Ayrıca özel ürünlere önem verdiğimiz için sürekli olarak bu bölümlere yeni ürünler eklenecektir. Ara ara uğramanızı ve ürünler arasında gezinmenizi öneririz. :) Özel ürünler menüsünün hemen yanında yer alan SANATÇILAR linkini kullanarak sitemizde yer alan ürünleri sanatçı ve gruplara göre sınıflandırılmış şekilde ulaşmanız da artık mümkün.


Ana sayfamızdaki bir diğer yenilik de banner bölümünün hemen altında yer alıyor. Artık "yeni neler var?" "şu albüm tekrardan geldi mi acaba?" "bu günlerde en çok hangi albüm satıyor?" sorularınıza cevap olacak YENİ GELENLER, TEKRARDAN GELENLER ve ÇOK SATANLAR sayfalarını sizler için oluşturduk. Bu sayfalar yanında indirimli ürünleri tek bir yerde bulabileceğiniz İNDİRİM ve har ay düzenlemeye devam edeceğimiz AYIN FIRSATI kampanyalarımıza ulaşabileceğiniz KAMPANYA sayfalarına da bu bölümdeki görsellere tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Listelediğimiz bu yenilikler yanında sitemizdeki eksiklikler tamamlanmaya ve iyileştirmeler yapılmaya devam ediyor. Peki siz yeni web sitemizi beğendiniz mi? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bize aşağıdaki yorum formunu kullanarak iletebilirsiniz.